top of page
Writer's pictureZOOFA

Dogodek: predstavitev poletne kolekcije Princip



Lepo vabljeni na predstavitev poletne kolekcije Justify Fly, ki vas pričakuje v trgovini Zoofa, 14. junija od 16.00 dalje. Pridružite se nam za prijetno poletno druženje, kjer boste lahko uživali v lahkotnosti barv nove kolekcije.


Kolekcija je delo blagovne znamke Princip, ki v vsakem vlaknu svojih kreacij prepleta unikatnost in 'slow fashion' koncept. Vsak kos je izdelan iz visoko kvalitetnih materialov in s pridihom brezčasnosti, za dolgotrajno aktualnost kosov.


Na dogodku bo z vami tudi oblikovalka Mojca Celin. Mojca je znana po svojih odlično krojenih ženstvenih oblačilih s prestižnimi dodatki kot je idrijska čipka, ki skozi subtilno zgodbo detajlov ustvarjajo dovršeno celoto. Njena kreacija odraža, kdo smo, od kod prihajamo in kakšna je naša identiteta.


Ob klepetu in svetovanju oblikovalke se boste lahko osvežili z osvežilno pijačo in uživali v drobnih pozornostih. Prepustite se čarom poletne kolekcije in odkrijte edinstveno lepoto, ki jo ponuja Princip. Vabimo vas, da se nam pridružite v trgovini Zoofa in skupaj proslavimo začetek poletja. Se vidimo 14. junija!

164 views

Recent Posts

See All
bottom of page