top of page
Tina Pavlin logotip.png
ZOOFA ZNAMKE

tinapavlin

Slog blagovne znamke tinapavlin je “prevelika ulična moda”, minimalistična, ki pa se da kombinirati tudi z bolj elegantnimi kosi.

 

Estetsko in tehnično dovršena oblačila prestopajo meje klasičnega oblikovanja. Ustvarjene modne podobe, ki so najbolj prepoznavne po pisanih šivih še raje pa se poslužuje tehnike sitotiska, kjer svoje narisane motive ali motive iz njenih fotografij prenese v grafični jezik in kasneje na sito.

 

Domišljija je pomemben element pri ustvarjanju unikatnih oblačil. Tinine kreacije so svobodne kot ptice, pot do svobode je tlakovana z domišljijo.

Telefon031 852 590

E-mail: tinaptina@gmail.com

Facebook: @tinapavlin

Tina-Pavlin brand image.jpeg
tinapavlinportret.jpg

O OBLIKOVALKI

Tina Pavlin je po Srednji šoli za oblikovanje in fotografijo nadaljevala študij na Naravoslovnotehniški fakulteti, oblikovanje tekstilij in oblačil.

 

Poleg modnega oblikovanja je tudi kostumografinja za sodobni ples in manjše gledališke predstave. Zelo blizu sta ji  tudi grafično oblikovanje in fotografija, kar spretno uporablja pri motivih za sitotisk.

 

Vrsto let se s svojimi umetniškimi deli predstavljala na Mednarodnem likovnem festivalu v Kranju. Z veseljem pa sodeluje z drugimi umetniki na drugih njihovih področjih likovnega izražanja.

 

Njena blagovna znamka je tinapavlin. Svoj studio, kjer ustvarja, je v Kranju, v Zoofi pa je članica že od samega začetka.
 

bottom of page