top of page

Lightness - nova kolekcija znamke Princip

Vodilo kolekcije je unikatnost, najvišja kakovost in počasna moda, ki trendom ne le sledi, ampak jih ustvarja. Kajti pri individualnosti, ženstvenosti in navdihu ne sme biti nobenega kompromisa.


Kolekcija Lightness

Koncept ženstvenega telesa, njegovo udobje ter popolno prileganje tkanin in krojev sijejo skozi zgodbo poletne kolekcije. Kosi so skrbno krojeni z mislijo na sodoben tempo življenja.


Ženska ne nosi le kosov Princip, ona nosi zgodbo ovita v brezhibno kombinacijo samozavedanja, samozavestne umirjenosti in svobode, da izrazi njen pravi jaz.

So večni kosi ženske garderobe in kako jih pripeljati v prihodnost, raziskovanje beline in njenih struktur


Prvinskosti skozi odtenke roza, koralne in rdeče

Barvni odtenki: Izražajo prepletenost osebnosti, ki ji daje navdih prvinskosti skozi odtenke roza, koralne in rdeče, ki ji daje strast in veliko beline v svoji strukturiranosti materialov in krojev, ki dajejo samemu odtenku posebno veljavo, saj jo postavljajo v tretjo dimenzijo oblike, ki se zariše po ženski liniji.


Kroji: Ponovno rišejo žensko telo, skrbno načrtovani , konstrukcijsko dodelani s pridihom romantičnosti, hkrati pa so svobodni in lahkotni.


Materiali: Materiali se prepletajo, da dobijo v vsaki kreaciji prvinsko obliko blagovne znamke, saj želimo predstaviti obliko s idealno funkcionalnostjo, ki se kaže predvsem v svoji neizmerni eleganci brezčasnega udobja. Kombinacija različnih rastrov beline


Pripravljena z mislijo na bodoče kolekcije

Ključni kos: Ključni kos kolekcije je Kombinezon, delavsko oblačilo, ki smo ga tokrat postavili na prestol pomladne kolekcije. Strogih delavskih linij ali sproščeno udoben v vsej eleganci zaznamuje kolekcijo „Lightness“


Trajnost: Je zarisana predvsem v izboru materialov, v krojih in načinu izražene kvalitete, ki zagotavlja dolgotrajnost, tako se kolekcija ujemajoče dopolnjuje kot puzzle s kosi prejšnjih kolekcij in je pripravljena z mislijo na bodoče kolekcije.


Način svobode in lahkotnosti elegance, ki se bogati iz kosa v kos in nas popelje v raznovrstni čudoviti svet znotraj kolekcij, ki nam daje enovito eleganco stila, udobja v telesu in duši.


Mojca Celin je oblikovalka blagovnih znamk: Princip in AkinoraCelin,

Modni dodatki: Petja Selan, Artpump

















































118 views

Recent Posts

See All
bottom of page