top of page
Princip_Logo2022.png
ZOOFA ZNAMKE

PRINCIP

V vsakem vlaknu kolekcij Princip se prepletata unikatnost in 'slow fashion' koncept. Vsak kos je izdelan iz viskokvalitetnih materialov in pridihom brezčasnosti, za dolgotrajno aktualnost kosov.

 

V ozadju sije misel na žensko telo, na njeno udobje, na prileganje materialov in krojev. V njih bo ženska vedno izgledala profesionalno, delovala zbrano in z lahkoto izrazila svojo edinstvenost.                                                                
Princip išče navdih v ženski, ki z iskro v srcu gleda naprej, se zanaša na lastne instinkte in opolnomočena ve, kaj je njena pot. V tem negotovem času ohranja notranji mir in svobodo izražanja v vseh trenutkih, naj bo to ob nakupu novih modnih kosov, za ekranom pri delu od doma ali pri neizogibnih vsakodnevnih obveznostih drugje.

Princip brand image.jpeg
portret oblikovalka Mojca Celin.jpeg

O OBLIKOVALKI

Mojca Celin je svojo poklicno pot začela kot profesorica estetike na čipkarski šoli v Idriji. Diplomirana modna oblikovalka, članica zadruge oblikovalcev Zoofa, pravi, da se zaveda svojih korenin in čipko kot pomemben element kulturne dediščine plemeniti v svojih kreacijah.

 

Življenje s svojimi zgodbami je neskončna inspiracija, pravi. Tako z ritmom dneva nastajajo tudi njena mojstrsko krojena ženstvena oblačila. Z njimi nagovarja in sporoča, kdo smo, od kod prihajamo in kakšna je naša identiteta. 

 

Znana po svojih odlično krojenih ženstvenih oblačilih s prestižnimi dodatki kot je idrijska čipka, ki skozi subtilno zgodbo detajlov ustvarjajo dovršeno celoto.

 

Kreativno središče ustvarjanja je v Ljubljani. 

bottom of page