top of page
patricia+pie.jpeg
ZOOFA ZNAMKE

Patricia Pie

Samosvoja ženska Patricia Pie, je blagovna znamka, za katero stoji oblikovalka Barbara Franjić.

 

Romantične silhuete v obliki peščenih ur zaznamujejo mnogoteri odtenki barv s srebrnimi in zlatimi dodatki. Oblikovalka se posveča detajlom v obliki razkošnih sponk, pentelj in kristalov, ki dodajo piko na i lahkim materialom iz svile in bombaža.

 

Patricia Pie se večkrat igra s prosojnimi materiali, na mrežicah izvezeni 3D elementi v obliki cvetja na barvnih podlagah pa ustvarjajo podobo samozavestne močne ženske, ki uspešno krmari skozi svoje življenjske poti.

 

Inspiracija nenehne potujoče se ženske se zrcali v različnih pogledih: potovanje kot fizičen pobeg na tuje destinacije, kjer krepi duha s pomočjo raziskovanja tujih kultur; ali pa notranje potovanje kipeče se duše, željne novih duhovnih spoznanj.

Telefon+386 41 988 384

E-mail: barbara@patriciapie.com

Spletna stran: patriciapie.com

Spletna trgovina: Patricia Pie Shop

Instagram: @patricia_pie

Facebook: @PatriciaPieFashion

Patricia Pie brand image.jpeg
Barbara+-+PATRICIA+PIE.jpg

O OBLIKOVALKI

Oblačila blagovne znamke Patricia Pie, strastno in z največjim veseljem ustvarjam Barbara Franjić, dipl. inž. tekstilstva.

Že kot majhna deklica sem čutila, da so oblačila in moda nekaj, kar je v meni vzbujalo vznemirjenost in radovednost. Pomnim, kot bi bilo včeraj, ko sva se tedaj z mamo sprehajali po ulicah Ljubljane in občudovali ženske, oblečene v graciozna in modna oblačila. Izžarevale so posebno energijo,  eleganco in prefinjen slog.

 

Mama je bila tista, ki me je poučila, da je modna oblikovalka ustvarila ta oblačila in da je to  lahko tudi poklic, kot zdravnica, frizerka, ipd.  Tedaj sem začutila, da je to morda nekaj, kar si ga želim opravljati celo življenje ter mu posvetit svoj čas in ljubezen. 

 

Sanje in vzdihovanje po opravljanju dela modne oblikovalke so se tudi uresničile. Res je kar pravijo, da v kar verjameš in za to kar delaš, se ti tudi uresniči in poplača.

 

Od trenutka, ko se je rodila ljubezen do mode in oblačil, sem ves svoj čas in trud namenila iskanju pravih materialov, vzorcev, skiciranju modelov in oblikovanju oblačil za ženske – dame. Vsaka ženska, ki obleče moj kos, se v njem počuti elegantno, ženstveno in sofisticirano. Moj namen je, da se nežnejši spol v mojih kosih izžareva samozavest in se počuti nadvse lepo, hkrati pa stremim k temu, da so oblačila nadvse udobna, praktična in vsestranska. Želim si, da je nakup mojega kosa edinstvena izkušnja od trenutka, ko stranka stopi v prvi stik z mano, pa vse do tedaj, ko si kos nadane in ga samozavestno nosi.

 

Moje znanje in strast do mode je svoj pečat dobilo tedaj, ko sem diplomirala iz tekstilstva. Izkušnje sem nabirala dolgo let in se izpopolnjevala kot del ekip različnih modnih znamk, kasneje pa sem se leta 2011 odločila za samostojno pot. Po njej ponosno hodim še danes. Rodila se je blagovna znamka Patricia Pie in priznati moram, da je bila samostojna pot ena izmed najboljših odločitev v mojem življenju in na moji karierni poti.

 

Začetki samostojne poti so sicer bili težki in negotovi, a vredni vsakega truda in stresnih situacij. Niti za trenutek nisem podvomila, da odločitev ne bi bila pravilna. Vlekli sta me neizmerna želja in čutila sem, da je moje poslanstvo oblikovanje edinstvenih oblačil, v katerih se bo vsaka ženska počutila čudovito. 

Moje stranke se vedno znova vračajo k meni.

 

Maksimalno se trudim, da jim zagotovim edinstveno individualno izkušnjo, saj vsak kos prilagodim željam in meram stranke. Želim si, da je vsako oblačilo zlito z merami in s telesom vsake ženske in da je izdelano samo zanjo.

 

Sodelujem s številnimi izkušenimi šiviljami širom Slovenije in drugimi zunanjimi sodelavci,. Stremim pa k temu, da so vsi kosi izdelani v Sloveniji. V ekipo sem sprejela ljudi, ki z menoj delijo strast do mode in oblikovanja oblačil in me neizmerno podpirajo na vsakem mojem koraku. Hvaležna sem za vsakega, ki me bodri in vliva pogum.

bottom of page