top of page
Renata Bedene logo.png
ZOOFA ZNAMKE

RENATA BEDENE

Znamka »Renata Bedene« jemlje svoj navdih iz narave, v svojih oblačilih svet rastlin predrugači z rokodelskimi tehnikami in pri izdelavi sledi novim, modernim tehnikam.


Znamko odlikujejo detajli in večstranskost, kjer oblačila pogosto  omogočajo možnost raznolike uporabe, tudi transformacije,  kar podaljšuje njihovo nosljivost preko meja ene same sezone in kolekcije tako težijo k trajnosti.


Ni ji tuj sprehod v moško modo a znamko pretežno opredeljuje ženska kolekcija.

Telefon031 705 584

E-mail: info@renatabedene.com

Spletna stran: renatabedene.com

Instagram: @renatabedene

Facebook: @renatabedenefashion

Renata Bedene Brand image.jpg
portret Renata Bedene 1.jpg

O OBLIKOVALKI

Diplomirala na Naravoslovnotehniški fakulteti v Ljubljani, smer oblikovanje tekstilij in oblačil. 
Od leta 2001 samostojno deluje na področju tekstilnega oblikovanja.

 

V septembru 2009 je za tapiserijo z naslovom »Liberation of heart« prejela drugo nagrado na 15.mednarodni razstavi-European Patchwork Meeting v Ste Marie-aux-Mines, Francija. 

 

Leta 2010 je pridobila naziv samostojni delavec v kulturi pri Ministrstvu za kulturo RS. V istem letu je bila sprejeta v Društvo Oblikovalcev Slovenije.  
Razstavlja na skupinskih in samostojnih razstavah ter modnih revijah doma in v in tujini, prav tako sodeluje na FW v Ljubljani.

 

Njeni izdelki pod istoimensko blagovno znamko Renata Bedene se prodajajo v Nemčiji, Avstriji in Franciji. Od leta 2014 je stalno prodajno mesto njenih kreacij zadruga Zoofa.

bottom of page