top of page

O zadrugi ZOOFA

Trgovina Zoofa, ki je zaživela leta 2013, je danes ena najbolj priljubljenih trgovin z oblikovalskimi oblačili in modnimi dodatki v Ljubljani.

 

V njej se povezujejo slovenski oblikovalci in oblikovalke s področja mode in uporabnih umetnosti. Vsak obisk v njej je svojevrstno doživetje. Zoofa je okolju in človeku prijazna,

saj ne temelji na množični proizvodnji.

 

Vsa oblačila in modni dodatki so izdelani kot unikati ali maloserijsko v lokalnih delavnicah z domačim strokovnim znanjem, oblikovalsko vizijo in ljubeznijo do ustvarjanja, upoštevajoč načela trajnostnega in ekološkega oblikovanja. Zoofina zasnova prodaje ponovno zbližuje izdelovalca in uporabnika oblačila.

Zoofa_zunanjost (1).jpeg
Zoofa-notranjost.jpeg

Edinstvena izkušnja z oblikovanjem

Posebnost trgovine Zoofa je, da v njej oblikovalci tudi sami prodajajo izdelke in svetujejo strankam, zato so stranke deležne edinstvene uporabniške izkušnje: oblikovalce spoznajo osebno, njihovo ustvarjanje pa je tako bolj prilagojeno željam strank.

 

V Zoofi  gostujejo tudi zunanji oblikovalci, ki s svojo estetiko dodatno popestrijo nabor kreacij. Zoofa je prostor pogovorov, sodelovanj, stilskih rešitev in zanimivih dogodkov, kjer oblikovalci s svojimi izdelki nenehno pišejo enkratne zgodbe. 

Obiščite nas

Naslov

Miklošičeva cesta 4,

1000 Ljubljana

Kontakt

Telefon: 059 97 89 83

Pisarna: info@zoofa.si
Trgovinazoofa.zoo@gmail.com

  • Facebook
  • Instagram

Odpiralni čas

Pon - Pet

10.00 – 19.00

Sobota

9.00 – 15.00

Nedelja in prazniki:

zaprto

bottom of page