top of page
  • Writer's pictureZOOFA

Zoofa: praznujemo prvih 10 let



Ko se je pred desetimi leti ob bregovih Ljubljanice skupina entuziastičnih oblikovalk odločila odpreti butik, morda niti same niso vedele, da pišejo zgodovino. ZOOFA ni bila le še ena trgovina, ampak je bila vizija: unikatna, lokalna in trajnostna.


Deset let unikatnosti

ZOOFA je bila in ostaja poosebljenje unikatnosti v modni industriji. V svetu, kjer hitra moda zaseda večino tržišča, je ZOOFA zgradila most med oblikovalci in ljubitelji mode.


Model, ki ga je ustvarila, je bil edinstven: stranke niso bile le kupci, ampak del procesa. Vsak kos oblačila, ki ga najdete v trgovini, nosi zgodbo sodelovanja, kreativnosti in skupnosti. Tudi ko smo se selili in prenavljali, je srce ZOOFE ostalo enako. Zvestoba naših strank je bil ključ do našega uspeha.


Oblikovanje z ljubeznijo in odgovornostjo

V naši filozofiji se moda srečuje s trajnostjo. Vsako oblačilo, ki ga izdelamo, ni le estetski izdelek, ampak tudi izraz našega spoštovanja do okolja in lokalne skupnosti. Ustvarjamo v skladu z načeli trajnostnega in ekološkega oblikovanja.


In ko pravimo, da smo unikatni, ne mislimo samo na oblačila. Mislimo na vas, drage prijateljice zadruge ZOOFA, ki ste postale del naše družine.


Slavimo skupaj!

Naša deseta obletnica je priložnost za zahvalo. Zahvala vsaki stranki, ki je vstopila v našo trgovino, vsakemu oblikovalcu, ki je sodeloval z nami, in vsakemu trenutku, ki smo ga preživeli skupaj. Kot majhen znak naše zahvale vam ob vsakem nakupu podarimo kupon za 10% popusta pri vašem naslednjem nakupu.


Deset let je minilo v hipu, in kot pravimo, "čas hitro mineva, ko se zabavaš". Hvala, da ste bili del naše neverjetne poti. Na še mnogo let skupaj!

92 views

Recent Posts

See All
bottom of page