top of page
  • Writer's pictureZOOFA

Zoofa darilni bon: idealno modno darilo

Darilni bon Zoofa je odlična izbira za tiste, ki želijo obdarovati svoje najdražje s kvalitetnim in unikatnim kosom slovenskega oblikovanja. Za nakup darilnega bona ni potrebno obiskati fizične trgovine, saj ga lahko enostavno naročite preko spleta.


Postopek nakupa je izjemno preprost. Na spletni naslov zoofa.zoo@gmail.com pošljete povpraševanje z zneskom, ki ga želite naložiti na darilni bon. Na vaš naslov, iz katerega ste poslali povpraševanje, bo poslan predračun, ki ga poravnate s pomočjo spletne banke ali drugega načina plačila po dogovoru.

Pri naročilu darilnega bona ne pozabite pripisati fizičnega naslova, na katerega želite, da vam bon in račun pošljemo. S takojšnjim prejetim plačilom bosta na ta naslov poslana darilni bon in račun.


Darilni bon Zoofa je popolno darilo za vse, ki cenijo kakovostno oblikovanje in izvirnost. Izdelki, ki jih ponuja Zoofa, so ročno izdelani v Sloveniji, zato gre za prave unikate. Na voljo so različni izdelki, od nakita do modnih dodatkov, ki so primerni za vsakodnevno nošenje ali kot posebno darilo za posebne priložnosti.


Ne glede na to, ali izbirate darilo za rojstni dan, obletnico ali drugo posebno priložnost, bo darilni bon Zoofa zagotovo navdušil obdarovanca. S spletnim nakupom pa je celoten postopek naročila izjemno enostaven in priročen.


53 views

Recent Posts

See All
bottom of page