Patricia Pie


Samosvoja ženska Patricia Pie, je blagovna znamka, za katero stoji oblikovalka Barbara Franjić.

Romantične silhuete v obliki peščenih ur zaznamujejo mnogoteri odtenki barv s srebrnimi in zlatimi dodatki. Oblikovalka se posveča detajlom v obliki razkošnih sponk, pentelj in kristalov, ki dodajo piko na i lahkim materialom iz svile in bombaža.

Patricia Pie se večkrat igra s prosojnimi materiali, na mrežicah izvezeni 3D elementi v obliki cvetja na barvnih podlagah pa ustvarjajo podobo samozavestne močne ženske, ki uspešno krmari skozi svoje življenjske poti. Inspiracija nenehne potujoče se ženske se zrcali v različnih pogledih: potovanje kot fizičen pobeg na tuje destinacije, kjer krepi duha s pomočjo raziskovanja tujih kultur; ali pa notranje potovanje kipeče se duše, željne novih duhovnih spoznanj.

oblikovalka

Barbara Franjić

karmen in barbara

Samosvoja ženska Patricia Pie, je blagovna znamka, za katero stoji oblikovalka Barbara Franjić.


patricia pie
emai

barbara.franjic@gmail.com karmen@sanda.si

mobile

+386  (0)41 988 384 +386 (0)41 804 929

spletna stran

patriciapie.com


POMLAD-POLETJE 2019

Nova kolekcija v Zoofi

NEW STORY- UGRIZ V SOČNO PITO

Opravila iz vsakodnevnega življenja so začinjena z romantičnimi kroji, ki sledijo linijam ženskega telesa. Dramatični zasuk silhuet je rezultat prepletanja subtilnih cvetličnih potiskov in razkošnih strukturnih materialov. Potiskane obleke v liniji peščene ure in bogatih naborkov spremljajo transparentni našitki s perlicami. Strukturirane hlače z naborki v kombinaciji s prilegajočimi t-shirti, detajlirane jakne v slogu ženstvene bojevitosti, igre zakrivanja in odkrivanja s tridimenzionalnimi interpretacijami rož oznanjajo, da ženska Patricia Pie sama izbira pravila igre. Je neustrašna, krhka v svoji biti, a hkrati močna in neodvisna ženska .