Patricia Pie


Patricia Pie predstavlja nasmejano, zabavno, pozitivno osebo, ki uživa svoje življenje. Ne boji se novih stvari, živih barv in vzorcev, različnih struktur in udobnih krojev.

V izbranih kosih oblačil se v notranjosti skriva sporočilo, ki je namenjeno lastniku izdelka. Izdelkom daje posebno vrednost in unikatnost tisk modnih ilustracij Karmen Sanda. Ženske si lahko poleg oblačil popestrijo celoten styling s ponudbo unikatnega nakita v istih barvnih odtenkih kot kolekcija.

Patricia Pie je blagovna znamka za ženske, moške in otroke. Izdelke je možno naročiti v vseh velikostih.

oblikovalki

Barbara Franjić in Karmen Sanda

karmen in barbara

Za znamko Patricia Pie stojiva dve modni oblikovalki, ki se medsebojno dopolnjujeva. Sva Karmen Sanda in Barbara Franjić. Najine poti so se prepletle v času študija na tekstilni fakulteti v Mariboru. Po večletnem zbiranju bogatih izkušenj, sva se poleti 2014 združile v znamki Patricia Pie.


patricia pie
emai

barbara.franjic@gmail.com karmen@sanda.si

mobile

+386  (0)41 988 384 +386 (0)41 804 929

spletna stran

patriciapie.com


POMLAD-POLETJE 2019

Nova kolekcija v Zoofi

NEW STORY- UGRIZ V SOČNO PITO

Opravila iz vsakodnevnega življenja so začinjena z romantičnimi kroji, ki sledijo linijam ženskega telesa. Dramatični zasuk silhuet je rezultat prepletanja subtilnih cvetličnih potiskov in razkošnih strukturnih materialov. Potiskane obleke v liniji peščene ure in bogatih naborkov spremljajo transparentni našitki s perlicami. Strukturirane hlače z naborki v kombinaciji s prilegajočimi t-shirti, detajlirane jakne v slogu ženstvene bojevitosti, igre zakrivanja in odkrivanja s tridimenzionalnimi interpretacijami rož oznanjajo, da ženska Patricia Pie sama izbira pravila igre. Je neustrašna, krhka v svoji biti, a hkrati močna in neodvisna ženska .