Firma by Sanja


Politično nekorektna,  netrendovsko pop, postkomunistično globalna, vzhodnoevropsko svetovna, urbano boemska, ulično krojaška,  barvito črna – za avanturiste novega svetovnega reda.

Firma by Sanja je instiktivna, inovativna, alternativna. Ponuja univerzalne in brezčasne kolekcije oblačil in modnih dodatkov s prebrisanimi detajli in športnim dotikom. Odlikujejo jih sodobna, urbana silhueta, multifunkcionalnost in tehnološko obdelani naravni materiali v izrazitih barvnih lestvicah. Oblačila so plod rokodelskih veščin v maloserijski izdelavi.

oblikovalka

Sanja Grcič

sanja

 Sanja Grcić je oblikovalka tekstilij in oblačil, gledališka, filmska in video kostumografinja, stilistka za RTV Slovenija, kustosinja razstav s področja modnega oblikovanja. Svoje delo je predstavila v naslednjih državah: Nizozemska, Finska, Irska, Hrvaška, Francija, Srbija, Bosna in Hercegovina, Južna Koreja, Italija, Luksemburg, Švica, ZDA, Nemčija, Grčija, Avstrija, Španija, Slovaška. Lastnica in oblikovalka blagovne znamke Firma by Sanja. Njeni izdelki so na prodaj v izbranih konceptualnih trgovinah v Evropi (Zürich, Gradec, Zagreb, Ljubljana, London, Dunaj) in v ZDA (New York).


mobile

+386  (0)41 288 782


Nova kolekcija v Zoofi