POP UP: JULIJ

YMOCION DESIGN


Ymoción Design je modna blagovna znamka oblikovalke Vladmire »Vladi« Kralj, ki že leta ustvarja edinstven sodobni način življenja skozi kroje, dizajne in modne dodatke z vintage pridihom.

 

Dvakrat letno Ymoción Design predstavi dve večji in eno manjšo kolekcijo v kategorijah: ulična moda pod znamko Ymoción Design, visoko modo pod znamko YVK ter športno modo Ymoción Sport.

Ymoción kreacije so namenjene posebnim in unikatnim ženskam, ženskam s karakterjem, ki se ne zlijejo z okolico in ki se ne bojijo slediti svojim sanjam. Vizija, ki jo zastopa Ymoción, je pisanje zgodb iz trenutkov našega časa v obliki edinstvenih kreacij in jih predstaviti v svojih kolekcijah. Z neprestanim ustvarjanjem novih, unikatnih, ročno izdelanih modnih kreacij in dodatkov iz skrbno izbranih materialov omogočamo našim strankam, da izrazijo svojo edinstveno individualnost in stil.

oblikovalka

Vladimira Kralj

vladimira kralj

Vladi se je rodila v Sloveniji leta 1980. Vseskozi se je videla kot posameznika z lastno vizijo, kljub temu, da je odraščala v okolju, ki je narekovalo uniformiranost. Zagnana in spodbujena k sledenju svoje notranje strasti do samoizražanja je preživela otroštvo v neprestanem ustvarjanju. Oblikovalka Vladi Kralj je za diplomsko delo z naslovom Kolekcija za odrasle lutke prejela Prešernovo priznanje. Vladi pogosto dela s potiskom, vzorce riše sama ­ponavadi punčke­dame, ki so značilnost njenih kolekcij. Pravi, da je ljubiteljica elegantno punčkastega sloga, z veliko drobnimi detajli glamuroznega videza.Nova kolekcija v Zoofi