POP UP : MAJ

TYPE RIGHT ERR


Type right err, pod katero je oblikovalka Minca Zupanc za začetek ustvarila kolekcijo kravat z 10 verzi za vse resne ali manj resne poslovneže, težke ali manj težke egotripe in predvsem trendovske modne navdušence, sledila pa je še kolekcija T-shirt majic za ženske in moške iz 100% organskega bombaža, na katerih je natipkanih njenih novih 8 sočnih verzov, ki vas v tem poletju nikakor ne bodo pustili hladne. 

Provokativne misli v angleščini, ki delujejo skoraj kot življenske maksime, prihajajo neposredno iz avtoričinega pogleda na svet. Kot črno beli napisi v fontu pisalnega stroja so s kolekcijo kvalitenih kravat in majic postali prodajno dostopni tudi ostalim kritičnim glavam, ki čutijo, da se z njimi lahko poistovetijo, ali pa jim je zanimiva zgolj njihova dvoumna interpretacija, s katero lahko zaposlijo svojo domišljijo ali izzivajo ostale.

oblikovalka

Minca Zupanc

MINKA type right err

Minca Zupanc iz Ljubljane je po profesiji anglistka, ki poučuje in prevaja že vrsto let, z enako vnemo in predanostjo pa se ves čas loteva tudi oblikovanja. Pred leti je ustanovila svojo prvo blagovno znamko Meezoo Soovenirs, ki zajema linijo posebnih spominkov za Slovenijo. Iz njene dolgoletne strasti do kreativnega pisanja pa je skoraj neizbežno sledilo še rojstvo znamke Type right err, ki ji predstavlja izrazno sredstvo skozi katerega izraža svoj kritičen pogled na svet in v katerem se lahko prepoznajo tudi vse druge malo bolj zahtevne glave. Ali kot pravijo etikete na majicah: Words are your sharpest swords.  Aktualna kolekcija v Zoofi