POP UP : SEPTEMBER

URŠA ZRNEC


Mlada oblikovalka Urše Zrnec, ljubiteljica lepega, a hkrati funkcionalnega, ustvarja nakit, ki pooseblja moderno žensko.

 

Njen nakit ne potrebuje pompoznega uvoda, saj slike povedo vse, kljub temu pa k njim sedejo tudi te tri besede: eleganca, funkcionalizem in modernost.

Izdelan iz različnih ter nenavadnih materialov na primer usnja, nerjavečega jekla, stekla in drugih predstavlja vezavo naravnih elementov, ki pa še vedno obdržijo glamur in modernost današnjega sveta, skozi zanimive oblike. Poudarja lepoto in senzualnost vsake urbane ženske. Je moderen, funkcionalen in hkrati nekonvencionalen, njegova veličina pa je v njegovi prilagodljivosti do osebnega stila kupca.

Vsak kos nakita Urša izdela ročno, z veliko mero ljubezni in perfekcije. Njen navdih so ženske, ki se nasmejano sprehajajo po mestnem jedru, ki izžarevajo ljubezen do življenja, preproste, a hkrati drugačne. Izstopajo s svojo podobo, ter jo poudarijo s tem nakitom. Uršin nakit tako nosi vse vrste žensk in če se med naštetimi najdeš tudi sama, ga moraš zagotovo preizkusiti. 

oblikovalka

Urša Zrnec

Urša zrnec je punca, zaljubljena v življenje in v vse, kar to premore. zato njen nakit izraža čutnost in lepoto, hkrati pa prefinjenost in moč. Z njim želi sporočiti, da je vsaka od nas edinstvena ter da smo vse le še korak od tega, da to postane jasno tudi drugim. Čeprav se je oblikovanja priučila sama in je diplomirana ekonomistka, je ljubezen do nakita in lepega v sebi gojila že od malega. Tudi v kolekciji se vidi, da je osrednji motiv predvsem narava, zmešana z modernimi materiali, ki predstavljajo urbano betonsko džunglo. Drznost, ki jo vnaša v kose premorejo tudi njene stranke. Nova kolekcija v Zoofi