POP UP : NOVEMBER

PEPPERMINT STREET


Peppermint Street je mlada blagovna znamka, ki ponuja usnjene čevlje narejene po meri.

Vodilo blagovne znamke je oblikovanje čevljev, ki so udobni na vsakem koraku in hkrati sledijo trendom in modnim smernicam tako z dizajnom kot izborom usnja. Ker je vsaka ženska edinstvena, svojevrstna in se drugače počuti v svojih čevljih, so čevlji prilagojeni vsaki ženski posebej. Posameznica si lahko prilagodi barvo usnja, spremeni višino ali tip pete, prilagodi širino čevlja, itd. Čevlji so narejeni iz italijanskega usnja, pod budnim očesom mojstrskih čevljarjev z več kot 50-letno tradicijo.

Predstavljena kolekcija je bila narejena v sodelovanju s Patricio Pie za Ljubljanski teden mode. Le-ta ponuja nosljive čevlje za žensko, ki išče udobje, a hkrati dinamiko in eleganco.

oblikovalka

Irena Kotnik

irena kotnik

Irena Kotnik se je z dizajnom spogledovala že pri mladih letih. Po različnih poteh jo je pot zanesla na samostojno pot in v nišni svet obutve. Sama želi ženskam še dodatno ozavestiti pomen kvalitetne obutve, v kateri ženske preživimo svoj dan, razpet med poslovnim svetom in družino. Kljub dinamiki, ki nas spremlja čez dan, še vedno prisega na elegantno in unikatno obutev, ki predstavlja popestritev in dopolnitev vsakega stila.



Nova kolekcija v Zoofi