POP UP: MAREC

*ninaluba*


*ninaluba* ženska je urbana, romantična, izgubljena v svojih mislih, a vendar trdno odločena slediti svojim sanjam. 


Romantična popotnica skozi hektičnost današnjega časa, ki mirnost izraža s svojim stilom. Stavi na odločne (statement) kose, ki pa s svojimi detajli ne skrivajo njene igrivosti. *ninaluba* modna popotnica ni ujeta v trende, pač pa je tista, ki trende ustvarja, ko s pomočjo svoje domišljije vedno znova sestavi dih jemajočo modno kombinacijo. Odločna, a hkrati anglesko mila, svobodna, srečna in vedno zvesta svojemu unikatnemu stilu.
Vsaka kreacija je unikatna in je ročno delo oblikovalke same. Njen najljubši material jersey, je tista rdeča nit, ki se vije skozi celotno *ninaluba* oblikovanje v katerem se poigrava s kroji, liki in neti.

oblikovalka

Nina Košak

Nina Ko?ak

Nina Košak je diplomirana modna oblikovalka, ki oblikuje pod imenom *ninaluba*. Po zaključeni diplomi je pol leta izpopolnjevala svoje znanje kot pripravnica modnega oblikovanja v Stefanelu (Ponte di Piave, Italija), ki ji je bil še posebno blizu ravno zaradi materialov, ki jih modna hiša uporablja v svojih kolekcijah (pletenine in Punto Strech jersey). Ko se je vrnila v Ljubljano, je odprla svoj s.p. *ninaluba* MODNO OBLIKOVANJE.Aktualna kolekcija v Zoofi