Nelizabeta


Urbana, igriva, mladostna, neodvisna & nepretenciozno zapeljiva!


Nelizabeta je namenjena vsaki ženski, ki ne sledi slepo hitro menjajočim se modnim trendom, ima rada udobna oblačila, ceni kvalitetno izdelavo ter inovativno oblikovanje, ljubi malce nenavadne detajle in ker se giblje v urbanem okolju, zna biti impulzivno svojeglava in sproščeno spontana obenem, svoj stil pa začini še z ročno izdelano unikatno obutvijo, torbicami in dodatki ter s svojeglavim karakterjem in karizmo.

Neli Štrukelj oblikuje kolekcije na podlagi zgodb oziroma konceptov, ki ne zastarajo kot sezonski trendi. Vsaka nova zgodba pripelje do raziskovanja in uporabe različnih tehnik in dodelav pri samem oblikovanju, rezultat pa je očiten in z močnim konceptualnim ter tehnično dovršenim izrazom. Pri ustvarjalnem procesu Nelizabetina ekipa združuje izkušnje in ročne spretnosti starih obrtniških mojstrov z uporabo sodobnih tehnologij in inovacij.

OBLIKOVALKA

Neli Štrukelj

neli štrukelj

Neli Štrukelj je magistra umetnosti in ima status samostojne kulturne delavke na področju oblikovanja. Njena dela so bila razstavljena na številnih razstavah tako v Sloveniji kot v tujini. Svoje znanje je dopolnjevala na Portugalskem na Fakulteti za arhitekturo na oddelku za umetnost in oblikovanje v Lizboni ter na Central Saint Martins shool of Art and design v Londonu. Za svoje diplomsko delo Multifunkcionalna torba je leta 2008 prejela študentsko fakultetno Prešernovo nagradoter nagrado za perspektivno mlado oblikovalko, ki jo podeljuje Zavod Big na Mesecu oblikovanja. Aktualno v Zoofi