renata.jpg

RENATA BEDENE

Plašček

Oblikovalka Renata Bedene prisega na kamelonski videz. Tanjši plaščki “Kameleon” vas ogrejejo v hladnih jutrih, medtem ko so volneni z vatirano podlogo toplejši in pripravljeni na zimo.

“Stilsko jih kombiniramo kot kameleone, nosimo jih lahko na krila in hlače vseh širin” pravi oblikovalka.

Vabljene, da si ogledate skrivnostne transformacije Renate Bedene.

 


DAVID BACALI

Plaščki


Victoria je linija prehodnih plaščkov, ki poskrbijo, da vas zjutraj in zvečer ravno dovolj ogrejejo. Lahkotnost materialov dopušča, da je plašček “Victoria” nepogrešljiv del vsakodnevnega stajlinga.


“Ravna forma z dodanim pasom spodbuja stilistične širine, teksture pa nas odpeljejo v svet fantazij in močne prezence”, pravi David Bacali in dodaja, da je oblačilo namenjeno vsem konvencionalno-nekonvencionalnim ljubiteljicam urbane mode.

Victoria je na voljo v kratkodlaki srebrni, ornamentirani črni pliš-usnjeni in črni dolgodlaki teksturi. Odprt ali zavezan, široke hlače, obleka ali pajkice. Plašček Victoria vam bo v garderobi vedno stal ob strani.


MOJCA CELIN / PRINCIP

Balon obleka

Ko pritisne vročina, je poletna obleka odlična izbira. » Če želite biti urejene, posebne , unikatne in se pri temu ne želite odpovedati udobju, je balon obleka prava izbira«, pravi Mojca Celin , oblikovalka, ki stoji za blagovno znamko Princip.

Lahka viskozna obleka, ki jo lahko nosite ležerno padajočo ali pa si jo zapnete s skrivnim gumbom in v trenutku nastane oprijeta asimetrična obleka. Tudi pas je lahko unikaten dodatek obleki.

Narejena je iz tankega viskoznega jerseya , ki vas prijetno hladi in je enostaven za vzdrževanje.

Izberite jo v svoji najljubši barvi in zakorakajte v prijetno poletje.