ZOOFA-TEAM.jpg

ZOOFA je trgovina v kateri se združujemo slovenski oblikovalci s področja mode in uporabne umetnosti. Je prostor pogovorov, sodelovanja, stilskih rešitev in zanimivih dogodkov, kjer oblikovalci s svojimi izdelki pišemo svoje unikatne in samosvoje zgodbe. Zgodbe z dušo za dušo. Vse naše kreacije so narejene v majhnih količinah ali so celo unikatne, so delo naših rok in imajo sebi lasten pečat, skozi katerega se sliši pripoved ustvarjalca. Zoofo ustvarjamo oblikovalci z neskončnostjo svojih idej in na drugi strani kupci, ki z ljubeznijo do lepega in modnega našim kreacijam vdahnejo smisel.

 

Trgovina Zoofa je zaživela jeseni leta 2013, z namenom združiti slovenske modne oblikovalce na enem mestu. V samem jedru je bila in še vedno je ideja, da oblikovalec sam svetuje pri izbiri in nakupu kreacij. Stranki je tako omogočen neposreden stik z ustvarjalcem, kar obogati izkušnjo obiska trgovine. Ta svojevrstni pristop, ki stranki omogoča, da oblikovalca osebno spozna, je zagotovo dodana vrednost, ki še dolgo ostane v spominu.

V Zoofi so poleg oblačil, ki so naša glavna ponudba, na voljo tudi torbe, nakit ter različni modni dodatki. Vsak mesec znova pa se predstavi tudi gostujoči oblikovalec, ki še dodatno popestri naš izbor kreacij.