POP UP : JANUAR

Mimoods Knits


Kolekcija udobno mehkih pletenih dodatkov, samosvoje in čiste estetike, kot brezčasni unikatni akcent v vsakdanjem.

 


Mimoods Knits je blagovna znamka visoko kakovostnih pletenin ter pletenih modnih dodatkov. Je zgodba o oblikovalki, ki je odraščala v delavnici pletenin svoje babice. V otroški igri je tipala, okušala in opazovala prepletenost mehkih prej. Barviti vtisi iz otroštva so umetnost pletenja povzdignili v zanjo neusahljivi vir raziskovanja in inspiracije. V kreativnem procesu oblikovanja pletenin veliko eksperimentira na pletilnem stroju, raziskuje barvne kombinacije ter pletilne tehnike, da naposled izoblikuje novo idejo.

Mimoods pletenine izbirajo ljudje s pretanjenim okusom za estetiko. Ti izdelki so trajni in brezčasni, izdelani v premišljenem in kreativnem procesu pletenja iz izbranih visoko kakovostnih italijanskih prej.

oblikovalka

Špela Tabak

špela tabak

Špela Tabak po končanem študiju modnega oblikovanja živi in ustvarja med Slovenijo ter Nizozemsko. Večji del kolekcije oblikovalka sama ročno izdela na lastnem pletilnem stroju, tehnično zahtevnejši izdelki pa nastanejo v sodelovanju s slovenskimi pletilnicami. Znamko je ustanovila skupaj s svojim življenjskim partnerjem Andreasom, ki soustvarja predvsem poslovni aspekt podjetja.Aktualna kolekcija v Zoofi