POP UP : AVGUST

Margaret 88


Margaret88 je edinstvena blagovna znamka, ki ustvarja dobro desetletje in s svojim ročnim oblikovanjem, dosega prepoznavnost na področju unikatnega aluminijastega nakita in modnih dodatkov.

 

Stil, ki zaznamuje oblikovalski koncept, izžareva unikatnost ročnih obdelav, surovih materialov in večnaga pridiha elegance.

Oblačila klasičnih krojev in ročnih slikarskih tehnik se lepo uskladijo z modnimi aluminijastimi dodatki. Tako preplet celote staylinga izraža sodoben in uporaben slog za dnevno kakor tudi za večerno elegantno toaleto. 

oblikovalka

Marjeta Pezdirec

marjeta pezdirec

Pod blagovno znamko Margaret88 design, deluje modna oblikovalka Marjeta Pezdirec, ki je svojo oblikovalsko pot pričela zelo zgodaj. S prva je svojo kreativnost izražala skozi fotografijo. Kasneje pa je njena ljubezen do estetike in želja po ustvarjanju unikatnih izdelkov, prerasla v resen študij na NTF-ju v Ljubljani, kjer je diplomirala iz oblikovanja tekstilij in oblačil. Skozi aluminij, ki je njena stalnica, izrazni material in navdih, pa ustvarja cel opus kreativnih izdelkov.Aktualna kolekcija v Zoofi