Margaret 88


Stil Margaret88 izhaja iz korenin oblikovalkinega imena Marjeta/Margaret. Slednje izvira iz grške besede »Margarites« in pomeni biser.

Biser je torej stalnica, ki zaznamuje oblikovalske izdelke, upodobljene v eleganci, čistosti ter rojevanju novih idej in rešitev. Osmica je oblikovalkino življenjsko število in asociacija na Möbiusov trak, kar stilizira neskončnost, brezčasnost oblike. Marjeta kljub stalnici, navdihe pogosto najde v zgodovini, umetnosti, naravi in različnih kulturah sveta. Zgodba, ki nastaja v malem kosu nakita ali celotnem modnem opusu, deluje lahkotno, ženstveno in edinstveno.

Modni kosi kupcu prebujajo občutek za lepoto in ga s tem navdajajo z notranjim zadovoljstvom. Aluminijasti unikatni nakit Margaret88 design je namenjen samosvojemu kupcu, ki prisega na umetniški, kiparski slog nakita in modnih dodatkov. Vpletenost kovine v oblačilo raziskuje novo smer, katera združuje oblačilo in nakit v celoto. Tovrstna oblačila so namenjena za posebne priložnosti, kakor tudi za urejeno, a izvirno dnevno podobo.

oblikovalka

Marjeta Pezdirec

marjeta pezdirec

Pod blagovno znamko Margaret88 design deluje modna oblikovalka Marjeta Pezdirec. Celoten opus njenega unikatnega dela vsebuje izdelavo oblačil, nakita in stilskih preobrazb. Največji poudarek in posebnost blagovne znamke so izdelki iz aluminija, ki jih oblikovalka poleg nakita vključuje tudi v modne dodatke in oblačila.Nova kolekcija v Zoofi