MANCCA


Blagovna znamka Mancca se je začela oblikovati leta 2015. Njene korenine segajo v slikarstvo, abstrakte in umetnost prepleteno z dizajnom.

Težnja po oblikovanju in modi je bila neustavljiva, zato se je iz slik rodila ideja o oblikovanju nakita. Laserski izrezi za slike, so podali tisoč idej za nore dizajne nakita. Znamka Mancca bazira predvsem na čistih linijah, geometrijskih elementih, ki so prepleteni z najrazličnejšimi materiali, ki dodajo mehkobo ostrim linijam. Poigrava se s pleksi steklom, peskom, usnjem, trakovi, bleščicami, verigami, spreji… Namenjena je urbanim, modnim in samozavestnim ženskam, ki si ne bojijo izstopati iz množice povprečja z drznim kosom, ki privablja poglede.

oblikovalka

Manca Končnik

manca končnik

Manca Končnik, ki ustvarja pod znamko Mancca združuje občutek za estetiko in oblikovanje že od malih nog. Neustavljiva želja po ustvarjanju nečesa novega jo je iz abstraktnih vod pripeljala v design. Pravi, da v oblikovanju modnih kosov neizmerno uživa, saj lahko eksperimentira in združuje nezdružljivo. Največja inspiracija sta ji vesolje in narava. Naravnost obožuje multifunkcionalne in drzne kose. Njen osebni stil//slog je že od daleč prepoznaven. Rdeča nit pa linija. Pravi pa, da so načini oblikovanja samo orodja za izražanje sebe.


 
MANCCA
emai

mancca@gmail.com

mobile

031 279 364


Nova kolekcija v Zoofi