POP UP : MAJ

BARBARA VRBANČIČKolekcija Jiyu, s katero se Barbara predstavlja v Zoofi črpa navdih iz kimona, ki ima na japonskem močno tradicijo in ga ljudje še zmeraj nosijo ob raznih priložnostih.

 

Klasični kimono je razstavljen, njegovi elementi se mešajo s sodobno urbano modo. Vzorci se pojavljajo v različnih barvah in pripomorejo k neobremenjenim, svobodnim silhuetam in udobnemu gibanju telesa v oblačilih. Oblačila za vsak dan ali izbrane dogodke so namenjena sproščeni ženski, ki se dobro počuti v zanimivih modnih kosih.

 

oblikovalka

Barbara Vrbančič

Barbara Vrbančič

Barbara Vrbančič, magistrica akademska oblikovalka tekstilij in oblačil ter bivša članica skupine Young@Squat, v svojih oblikovalskih rešitvah in avtorskih kolekcijah vešče združuje preteklost in sodobnost. Velikokrat uporablja stare ročne tehnike ali vintage inspiracije, ki jih nadgradi in avtorsko reinterpretira v sodobne, urbane kose ali projekte. 

Njeno delo je v zadnjem času prepoznano tudi iz strani javnosti (zmaga na natečaju Mlad ustvarjalen Chevrolet 2013, priznanje žirije Mercedez Benz fashion award 2016...).

 


BARBARA

VRBANČIČ

spletna stran

041 627 955


Nova kolekcija v Zoofi