POP UP : SEPTEMBER

GINA'S PRETTY STUFF


Zgodba o uspehu, ki se danes imenuje Gina’s Pretty Stuff, je nastala iz dekliške igre polne nebrzdane domišljije.  

Naše majice so namenjene ljudem, ki želijo ohraniti svojo otroško identiteto, ki jo lahko občutijo z nošenjem našihn izdelkov.

Za izdelavo naših oblačil so večinoma uporabljeni materiali iz organskega bombaža, motivi so provokativni, simbolični in predstavljajo poosebljeno doživetje časa ter prostora, ko na sebi začutiš to toplino, s katero je narejen prav vsak kos.

Posebno noto našim kreacijam daje ‘face-lift’ majice s čipko, tilom, organzo in ostalimi na otip oz. dotik prijetnimi materiali, katere odlikuje visoka kakovost, trpežnost ter enostavno vzdrževanje.

Dovolite si, da Vas naša Gina popelje v svet enkratnih doživetij ob nošenju unikatnega kosa oblačila. Prepričani smo, da ji boste hvaležni!

oblikovalki

 

ginas pretty stuff

Da bi spoznali zgodbo o naši Gini, Vas moramo vrniti na začetek zgodbe o Gini, ki sega v otroštvo, ko smo se kot majhne deklice postavile pred omaro z velikim ogledalom in si menjale obleke ter se igrale princeske. Gina je bila pri tem še posebej kreativna. Vsaki  modni kreaciji je dodala dušo, in bile so zares posebne, saj je vsaka izmed njih poosebljala eno izmed nas… In tako se je začela zgodba, ki z nami živi še danes. Gina še vedno v svojem stilu kreira oblačila, ki vsako za sebe predstavlja unikat ter posebno kreativnost, v kateri se še vedno čuti tisti otroški navdih, ki daje osebno noto vsakemu kosu oblačila iz velike Ginine omare.

 Nova kolekcija v Zoofi