POP UP : SEPTEMBER

Fi by Gaja


Blagovna znamka Fi by Gaja deluje v zlatem razmerju med stilom, estetiko in okoljsko ozaveščenostjo. Ponuja izdelke iz trajnostnih materialov, izčiščenega videza, posebno pozornost pa namenja detajlom.

Poudarja individualnost, svobodo in povezanost človeka z naravo. Namenjena je urbani, okoljsko ozaveščeni ženski, ki rada izstopa s posebnimi modnimi dodatki in tako izraža svojo drugačnost. Kolekcije Fi by Gaja so izdelane iz inovativnih, naravnih materialov (Piñatex, Washable Paper), ki so veganska alternativa usnju in ne vsebujejo škodljivih kemikalij.

Nova kolekcija torbic je izdelana iz trajnostnega materiala Piñatex®. To je inovativen, naraven in družbeno odgovoren material, ki je izdelan iz ananasovih listov.

Vsi izdelki so izdelani v Sloveniji.

oblikovalka

Gaja Hanzel

gaja hanzel

Za blagovno znamko Fi by Gaja stoji Gaja Hanzel, modna in grafična oblikovalka. Diplomo iz oblikovanja tekstilij in oblačil ter magisterij iz grafičnih in interaktivnih komunikacij je zaključila na Naravoslovnotehniški fakulteti v Ljubljani. Rada raziskuje različne materiale in pristope ter združuje svoje znanje modnega ter vizualnega oblikovanja. Aktivno deluje na obeh področjih, s svojimi bolj umetniškimi projekti pa rada sodeluje na domačih in mednarodnih razstavah. 


64675079_935685426769587_8327526285081313280_n.jpg
emai

fibygaja@gmail.com

mobile

031 363 703


Nova kolekcija v Zoofi