POP UP : MAJ

DESTILATOR


Destilator je tu, da v družbo kaplja navdihujoče ideje in praktične rešitve. Za male in velike premike na bolje. 


Vsi njihovi izdelki in storitve so nakapljani preko gostega etično - ekološkega filtra.

»Walk the talk« so unikatne, udobne in trpežne veganske balerinke iz skrbno očiščenih in izbranih zavrženih hlač ter drugih tekstilij. Z vdelano ljubeznijo do detajlov in kupom ročnega dela.
Znamka je nastala znotraj istoimenske neprofitne organizacije, ki se ukvarja s trajnostnimi načini bivanja, delovanja in proizvodnje. Za vsakdanje prakse, navade in izdelke, ki jih uporabljamo, išče rešitve, ki so boljša alternativa obstoječim. Posameznike želi navdihniti, informirati, navdušiti in aktivirati za spremembe.

PS: Če imate kakšne stare zavese z lepimi vzorčki ali hlače iz 100% bombaža, ki bi jih sicer zavrgli, jih lahko predate v reciklažo, da opravijo še eno dobro delo pred svojim koncem.

oblikovalka

Maja Modrijan

maja modrijan

Maja Modrijan je trajnostna oblikovalka in rokodelka,
ustanoviteljica znamke Destilator in vodja Destilator kluba.

Z reciklažo in naravnimi materiali pri oblikovanju uporabnih predmetov se ukvarja zadnjih 15 let, medtem je 8 let posvetila sooblikovanju izdelkov in projektov Smetumet.

Raziskuje in kombinira tehnologije, ročne spretnosti in različne materiale, končni izdelki pa so čevlji, oblačila, notranje oblikovanje in pohištvo.
Rada načrtuje in dela hitre skice ter zapisuje ideje sredi noči, najbolj pa uživa, ko šiva, reže, žaga, vrta, brusi,… in lastnoročno ustvari posebne unikate ter vsaj prve prototipe, če ne celotne serije izdelkov.Nova kolekcija v Zoofi