POP UP : AVGUST

BLONDE BLISS


The Blonde Bliss je znamka, pod katero nastajajo visoko kakovostni, ročno narejeni klobuki. Klobuki prihajajo izpod rok klobučarja s 90 letno tradicijo in prav vsak je produkt slovenskega rokodelstva. Kreacije so kombinacija klasičnih klobukov s moderno, trendovsko in sofisticirano modo.

 

 Dodatki na klobukih odražajo unikatnost vsakega izdelka in so narejena po meri za vsakega posameznika. Na klobuku lahko najdete vse od satenasti pentelj pa do svilenih trakov in brošk narejenih iz zlata ali srebra.

oblikovalka

Sara Zavernik

profile 1.jpg

Sara Zavernik je samouka oblikovalka klobukov pod imenom The Blonde Bliss. Ljubezen do klobukov je začela gojiti po svoji pokojni babici, saj so bili tisti posebni kos v njeni omari, ki jo je vedno navdihoval. Sara pa ni le modna oblikovalka, ampak tudi uspešna mlada podjetnica, ki je za svoje delo, prejela nagrado za najbolj perspektivno podjetnico s strani CEED Slovenija in ameriške ambasade. Njena želja je ohranitev rokodelske obrti v Sloveniji in njena modernizacija v sodobni svet. V svet, kjer je poudarek na kvaliteti izdelkov, kreativnosti ljudi in dejstvu, da biti drugačen je več kot le sprejemljivo, ampak zaželjeno.Nova kolekcija v Zoofi