NELIZABETA NA MIKSER FESTIVALU V BEOGRADU

Neli Štrukelj je bila na razpisu Young Balkan designers uvrščena med najboljše oblikovalce regije, ki so se predstavljali na oblikovalsekm festivalu Mikser od 8. do 12. junija v Beogradu. Neli je razstavljala kolekcijo torb iz modularnih enot Mod-you-l'art. Okolju prijazne torbe so izdelane iz "recikliranih "(upcycled) materialov in sestavljene po motivih tradicionalnih balkanskih vezenin.

+ preberi več

SANJA GRCIĆ NA RAZSTAVI VMESNI PROSTOR NA GRADU ŠKOFJA LOKA

15. junija so v Galeriji na gradu v Škofjeloškem muzeju odprli razstavo najvidnejših slovenskih sodobnih umetnikov, ki v svojem delu tematizirajo čipko. Razstava razpira različne oblike manifestiranja in refleksije čipke v polju današnje vizualne umetnosti ter raziskuje njen razširjen konceptualni in materialni umetniški kontekst. V družbi Nike Zupanc, Tine Dobrajc, Mance Ahlin, Eve Petrič, Arijana Preglja, Urha Sobotčana in drugih svojo znamenito avbo s podelitve Prešernovih nagrad pod imenom “Slovenija do kod lepote tvoje” razstavlja Sanja Grcić.

Projekt je nastal v sodelovanju s: Petra Cvelbar-fotografija, Teja Ideja-oblikovanje, Katarina Stegnar-model, Martina Borščak-ličenje, Ajda Hrovat-računalniška obdelava.

MODNA REVIJA NAŠA PRISTANIŠČA

CUDV Dolfke Boštjančič Draga v sodelovanju s humanitarnim društvom Bod' to kar si organizira modno revijo pod naslovom Naša pristanišča, na kateri bodo kot manekeni nastopili varovanci CUDV Draga. Na modni reviji sodelujejo številni priznani slovenski modni oblikovalci (Erik&Matyasch, Maja Štamol, Chliche, Nataša Hrupič, Pletenine Draž, Petja Zorec) med njimi tudi Zoofine oblikovalke Simona Kogovšek in Tina Pavlin.

Modna revija se je odvijala 28.06. ob 18.00 pred gostilno Druga violina na Starem Trg 21 v Ljubljani.

 

LJUBLJANA, MOJE MESTO

Med poletnimi meseci najlepše mesto na svetu obiščejo množice turistov iz tujine in Slovenije. V čast našemu mestu in za dan križevniškega soseda, smo Zoofa oblikovalke na police postavile novo kolekcijo unikatno oblikovanih t-shirtov (majic)  za moške, ženske in otroke. Primerni so za jutranjo telovadbo, mestne potepe, pisarniške podvige, večerne koncerte in sprehode ob morju. V Zoofi jih lahko pogledate, kupite ali naročite vse do konca avgusta.