MARIJA STOJKOVSKA # zoofa intervju

1. Kako bi se tistim, ki te vas še ne poznajo na kratko predstavila?

Sem Marija Stojkovska, 19 letna makedonka z slovenskim poreklom, ki študira in živi v Ljubljani že leto in pol. To sem jaz uradno. Blogam že četrto leto, tako, da lahko rečem, da sem modna blogerka po poklicu. Drugače sem pa Instagram navdušenka, imam rada fotografijo in kave v centru Ljubljane, ki trajajo v nedogled.

MARIJA NOSI PLAŠČ JSP IN HLAČE JANJA VIDEC

2. Kateri modni kos iz Zoofe vas je najbolj navdušil in zakaj?

To je bil zagotovo moder Princip plašč, zaradi specifične barve in dolžine, ki sta naredila, da sem se počutila ‘fabulous’ ter sive Janja Videc hlače. 

3. Kaj vam služi kot inspiracija pri ustvarjanju vaših stylingov? 

Inspiracijo najdem vsepovsod, za posamezen stajling mi je najbolj pomembno kako se počutim v tistem trenutku. Potovanja na različne destinacije pa mi tudi zagotovo inspirirajo.

4. Kako ste sama pričela z bloganjem?

Z bloganjem sem začela kot 16 letna punca, ki je želela ustvariti svoj “modni dnevnik”, kljub temu, da se je to slišalo klišejsko. Nisem imela znanja fotografije, marketingua ali html kod, samo vedela sem, da rabim ta kreativni outlet. S časom sem dobila veliko izkušenj, znanja in priložnosti ter spoznala ... amazing ljudi.

5. Kje vas lahko spremljamo?

Lahko me spremljate na instagramu (@fabulousisfreedom) in na mojem blogu www.fabulousisfreedom.com kjer vas čakajo moje tedenske modne objave.