KATARINA MLJAČ # zoofa intervju

1. Kako bi se tistim, ki te vas še ne poznajo na kratko predstavila?

Moje ime je Katarina Mljač in pišem svoj modni blog z imenom Keenah. Sem mlada študentka in modna navdušenka, ki se v prostem času ukvarja z bloganjem in fotografijo. Moda je zame umetnost. Umetnost, kako postati nekdo, saj predstavlja vizualno podobo človekove notranjosti. 

KATARINA NOSI BREZROKAVNO PUHOVKO JULIJA KAJA HORVAT IN PATRICIA PIE TUNIKO

2. Kateri modni kos iz Zoofe vas je najbolj navdušil in zakaj?

Najbolj me je navdušil plašč oblikovalke Janje Videc, v bordo rdeči barvi. Obožujem močne barve, ki izstopajo in dajo oblačilom nek svoj karakter. Obožujem drugačnost, tako v barvah, kot v oblikah. Prepričali so me tudi detajli, ki se skrivajo v paščkih, ki visijo iz ramen in podpirajo pas. Plašču doda neko stabilnost. S tem kosom še nisem ustvarila outfita, vendar pa to načrtujem v prihodnosti, saj je res “IT” kos. 

3. Kaj vam služi kot inspiracija pri ustvarjanju vaših stylingov? 

Kot inspiracija mi velikokrat služijo socialni mediji, kjer preko instagrama in drugih portalov iščem različne ideje za svoje stylinge. Pri tem pa seveda nikoli ne pozabim na svoj jaz, kar pomeni da inspiracija služi zgolj le kot ideja, ki jo kasneje po svoje razvijam do končnega stylinga. Vedno želim ostati zvesta sama sebi, in v vsak outfit vedno vključim svojo noto. 

KATARINA NOSI PLAŠČ JANJA VIDEC, TORBO ZELOLEPO, BARAGAGA TURBAN IN PAS MARGARET88

4. Kako ste sama pričela z bloganjem?

Pred kakšnimi 4 leti sem neprestano govorila, da me zelo zanima pisanje bloga in spremljala sem vse mogoče blogerke po svetu, nikoli pa nisem zbrala dovolj poguma, da bi se tega res lotila. En večer sem prišla v bratovo sobo in ta je nepremično sedel za računalnikom, 3 minute kasneje se je obrnil proti meni in rekel: “Evo, imaš blog, zdaj pa piši!” in tako se je začela moja blogerska ‘“kariera”. Prvi dve leti sem pisala blog enkrat na mesec, služil mi je bolj za preganjanje dolgčasa. Pred dvema letoma pa sem se opogumila in ustvarila svojo spletno stran, kjer zdaj blogam bolj pogosto in kjer razviijam svojo kreativnost.

5. Kje vas lahko spremljamo?

Spremljate me lahko na instagramu @__keenah in pa tudi moji spletni strani www.keenah.eu.