BRIGITA POTOČKI # zoofa intervju

1. Kako bi se tistim, ki te vas še ne poznajo na kratko predstavila?

Sem Brigita Potočki, nekdanja radijska voditeljica in urednica, ki je postala modna blogerka in novinarka. Spadam v kategorijo 'starejših' modnih blogerk pri nas in se trudim pokazati, da se tudi po štiridesetem lahko oblečeš v trendovska oblačila in da s tem ni nič narobe. 

BRIGITA NOSI OBLEKO NI-nikoli isto, PLAŠČ JSP IN TORBICO ZELOLEPO

2. Kateri modni kos iz Zoofe vas je najbolj navdušil in zakaj?

Kar nekaj čudovitih kosov me je prepričalo, najbolj pa zelen 'statement' plašč znamke JSP in svilena obleka NI-nikoli isto. Zakaj? Zato, ker imam rada posebne, zelo izstopajoče kose, ki privlačijo poglede in ki jih lahko nosiš leta in leta. 

3. Kaj vam služi kot inspiracija pri ustvarjanju vaših stylingov? 

Trenutni preblisk, ko odprem svojo omaro, ki je res zelo, zelo polna :)

4. Kako ste sama pričela z bloganjem?

En dan pred sedmimi leti sem se odločila, da bom ustvarila blog (takrat še na bloggerju) in sem ga. Najprej nisem prav veliko objavljala, saj niti nisem vedela, kako to gre, tudi fotografije so bile slabe. Potem sem blog prestavila na wix, ker je ponujal več možnosti, si kupila samosprožilec za fotoaparat in se večkrat fotografirala ter posledično več objavljala. Zadnje tri leta pa je to postala neke vrste rutina. S fotografom (ki je občasno moj mož, občasno pa pravi fotograf) najmanj enkrat na teden naredim fotoshooting, objavljam pa tudi druge vsebine, recimo modne namige, dogodke, lepotne nasvete ... 

5. Kje vas lahko spremljamo?

Na moji spletni strani www.mjzfashion.si, na Instagramu in Twitterju @mjzfashion in na Facebooku @modayeahzakon