POP UP : MAREC

lazovski


Blagovna znamka lazovski je v zadnjih letih postala prepoznavno ime na slovenskem tržišču unikatnega naglavnega dizajna.

Kot pika na i ali kot vodilni kos oprave, se skozi prefinjene materiale v pravi podobi izrazi šele na glavi, kjer ustvarja novo silhueto z drugačno, prefinjeno noto.

Prenekatera gostovanja in razstave - London Hat Week (2016), Kultursalon Körbirger, Dunaj (2013), Projekt Radar, Umetnostna galerija Maribor (2012), Mesec oblikovanja - Big Project by Ana Lazovski (2010) & Design EXPO (2009), Sens(n)ation, gal. Jakopič (2010), Magdalena – Fruit Market (2010), Smer jug – jugovzhod (2010), Moda na kraju zločina (2009), klobuki za TV seriji Supermodel Slovenije in Slovenski Top Model (2010),..

Svoj oblikovalski slog pušča tudi na področju oglaševalskih kampanj (Mobitel, Urbano pleme, Pernod Ricard, Absolut,..), kostumografskih dodatkov za gledališče in opero -Figarova svatba, SNG Opera 2016, Beneški trgovec, SNG Drama 2011, Krojači sveta, SNG N.Gorica 2012, ter kot obvezna oprava številnih medijsko izpostavljenih obrazov doma in v tujini.

 

 

oblikovalka

Ana Lazovski

ana lazovski

Že na samem začetku ustvarjalne poti so njene kreacije postale stalnica modnih editorialov slovenskih časopisnih hiš in izbira urednikov za napovedi prihajajočih trendov.

Ustvarja za tiste, ki upajo, a se hkrati tudi dobro poznajo. Za sedem dni v tednu, v geometrijskih oblikah, ki so izhodišče njenih inspiracij in ji omogočajo transformacijo novih form in dimenzij. Sofisticiranost, jedro oblikovanja Ane Lazovski, s prepoznavnim čutom za estetiko, ki moč, samozavest in drznost poveže v več kot smiselno celoto.Aktualna kolekcija v Zoofi